Formulárový systém pre zber údajov od zákazníka k vybaveniu objednávky

Údaje k vybaveniu objednávky sú vďaka na mieru spracovaným formulárom získavané priamo od zákazníka, vďaka čomu nedochádza k chybám pri vybavení objednávky.

Formulárový systém pre zber údajov od zákazníka k vybaveniu objednávky
OnSoft - nožík
Zaujímavá
funkcia

Popis problému

Pre zákazníka sme riešili automatizáciu procesu zakladania a zmien v s.r.o. Bez moderného softvéru bolo zakladanie a zmeny v s.r.o. komplikovaným procesom, ktorý vyžadoval manuálne zhromažďovanie údajov od zákazníkov. Podnikatelia museli fyzicky vyplniť množstvo formulárov a osobne navštevovať rôzne inštitúcie na predkladanie dokumentov. Tento spôsob bol náchylný na chyby a časovo náročný, keďže vyžadoval opakované overovanie správnosti údajov a často dochádzalo k oneskoreniam kvôli nesprávnym alebo neúplným informáciám.

 

Automatizovaný zber údajov prostredníctvom formulárov

Dnes je tento proces výrazne zjednodušený vďaka automatizovanému systému, ktorý umožňuje digitálny zber údajov od zákazníka a ich okamžité spracovanie. Presne pripravené formuláre umožňujú zákazníkom vyplniť potrebné údaje online, ktoré sa automaticky prekladajú do správnych dokumentov. Tento systém je tiež prepojený priamo s úradnými registrami, čo umožňuje rýchlejšie a presnejšie spracovanie žiadostí bez potreby fyzickej prítomnosti podnikateľa.

Výsledkom je efektívnejší, presnejší a časovo úspornejší proces zakladania a zmeny v s.r.o. a živnostiach. Viac si môžete prečítať tu.

Vyriešil by kvalitný softvér na mieru aj vaše problémy?

Dostupné softvérové riešenia na mieru tvoríme už 17 rokov a určite vieme pomôcť aj Vám.

Mohlo by Vás zaujímať

OnSoft - Inventúra s automatickým vyhodnotením nezhôd
OnSoft - nožík
Zaujímavá
funkcia

Inventúra s automatickým vyhodnotením nezhôd

Skutočný a evidovaný stav je porovnaný a vyhodnotený softvérom automaticky. Zistené konflikty je možné efektívne vyriešiť jedným kliknutím.

OnSoft - Automatizovaný výdaj zo skladu vďaka údajom z výrobného softvérru
OnSoft - nožík
Zaujímavá
funkcia

Automatizovaný výdaj zo skladu vďaka údajom z výrobného softvérru

Výdajky vystavované automaticky podľa realizovaných objednávok a stavu výrobného procesu.

OnSoft - Ako zefektívniť fungovanie v sklade?
OnSoft - nožík
Zaujímavá
funkcia

Ako zefektívniť fungovanie v sklade?

Zaviesť systém čiarových kódov, alebo iné užitočné nástroje do skladu prináša značné výhody a nemusí to byť až také nákladné ako by ste očakávali.

Zaujal Vás článok
a máte otázky?

Napíšte nám!

OnSoft - logo OnSoft - nožík